Sanifoam

Sanifoam: desinfectie zonder alcohol

Veilig tegen virussen, veilig voor de huid

Sanifoam is een innovatief desinfectiemiddel zonder alcohol. Bescherm jezelf en anderen tegen virussen als COVID-19 en SARS-CoV-2. Tot wel 6 uur lang. Met een alcoholvrij desinfectieschuim dat bewezen effectief is en ook nog veilig, duurzaam en zuinig in gebruik.

De beste bescherming tegen virussen en bacteriën

Sanifoam werkt desinfecterend en doodt schadelijke bacteriën en virussen als COVID-19 en SARS-Cov-2. Tot wel 6 uur lang.

Koop SaniFoam en steun ARTIS

Per verkocht flesje doneren wij €0,50 aan ARTIS

Desinfectie zonder alcohol

Sanifoam is het eerste desinfectieschuim zonder alcohol, mét goede werkzame stoffen. Waar veel soorten gel en vloeistof de handen uitdrogen, is Sanifoam vriendelijk voor de huid. En veilig voor voedsel. Een geurloze ontsmetter waarop je kunt vertrouwen.

Tot 6 uur bescherming

Met Sanifoam ben je bewezen tot 6 uur beschermd tegen bacteriën, virussen en schimmels. Sanifoam is gecertificeerd voor consumentengebruik en voor de zorg volgens Europese labels. Effectief tegen onder meer COVID-19 en SARS-CoV-2. 

Werkt binnen 30 seconden

Sanifoam werkt al 30 seconden na aanbrengen. Eén pompje is genoeg voor 6 uur de allerbeste bescherming. Dat maakt Sanifoam zuinig in gebruik. Gebruik één flesje tot wel 50 keer. Zowel voor desinfectie van je handen als van objecten of oppervlakken.

Bewezen effectief tegen onder meer COVID-19

Bestel Sanifoam direct

Wil jij jezelf en anderen beschermen tegen ziektes? Bekijk het assortiment aan producten van Sanifoam. Handzame flesjes, grote flacons en ook speciale reinigers voor thuis of op de werkplek.

Plaats je je bestelling vandaag vóór 12.00 uur? Dan heb jij dit huidvriendelijke en beschermende desinfectiemiddel morgen al in huis.

Sanifoam voor de zakelijke markt

Sanifoam is er ook voor zakelijke klanten. Bied jouw klanten en medewerkers de beste bescherming tegen virussen en bacteriën. Verkoop onze producten door met een aantrekkelijke marge, geef ze cadeau of gebruik ze op de werkplek.

Sanifoam is gecertificeerd voor gebruik in de zorg en bewezen effectief tegen COVID-19. Doordat het product voedsel- en kindvriendelijk is, is het ook prima te gebruiken in de voedselverwerkende industrie. Bekijk ons aanbod voor zakelijke klanten.

Uitgelicht Product

SaniFoam is:
logo-vente-viande-halal-gros-marseille-2
Sani+Foam Hand Foam Sanitizer Sensitive 30ml

Product overzicht

Koop Sanifoam, steun ARTIS!

Met jouw aankoop bij Sanifoam ondersteun je de oudste dierentuin van Nederland. Van elk verkocht flesje Sanifoam gaat € 0,50 naar ARTIS.

Gecertificeerd voor consumentengebruik

Sanifoam beschikt over de juiste certificaten voor consumentengebruik. De producten zijn geschikt voor bijvoorbeeld gebruik in de patiëntenzorg, op de werkplek en thuis. Ze hebben de labels EN 14476:2013 en A2:2019, wat betekent dat de producten zijn gecertificeerd voor de Europese standaard. Dit is een Europese norm voor producten in de medische sector, bijvoorbeeld voor gebruik bij hygiënisch handwrijven en hygiënisch handwassen. Ook is Sanifoam met deze labels gecertificeerd om instrumenten, oppervlakken of textiel te desinfecteren.

Sanifoam beschikt over een COVID-19-certificaat. Daarnaast is het bewezen effectief tegen onder meer SARS-CoV-2 en MERS.

Duurzamer en handzamer

Sanifoam is geconcentreerd schuim in een handzaam flesje. Zonder alcohol, mét werkzame stoffen. Doordat Sanifoam maar liefst 6 uur werkzaam is tegen bacteriën en virussen, gebruik je minder product voor langere bescherming. Sanifoam is tot 5x zuiniger in gebruik dan gel en vloeistof, bevat geen irriterende stoffen en zit in een biologisch afbreekbaar flesje. Dat maakt de producten fijn in gebruik, fijn voor de huid én fijn voor het milieu.

Jacobs
Jacobs
Duidelijke communicatie over hoe de…
Lees verder
Duidelijke communicatie over hoe de bestelling er voorstond, snel geleverd ook. De eigenaar bleek zelf langs te zijn geweest en kwam erg vriendelijk over, ik was helaas zelf niet aanwezig, maar begreep dat de persoon in kwestie de juiste service leverde en de extra moeite nam om het persoonlijk langs te brengen. Tot zover erg tevreden over het product, het geeft een goed gevoel en is makkelijk in gebruik, de geur is tevens niet zo extreem als de andere sanitizers. Kortom hier zou ik nou wel een keer bestellen indien nodig.
Janneke Sinot
Janneke Sinot
Mijn gewone handcrème kan de deur uit!
Lees verder
Ik heb snel last van droge handen. Door corona ontdekte ik toevallig Sanifoam. Geweldig! Het is zacht voor je handen én beschermt tegen virussen en bacteriën. Mijn gewone handcrème kan de deur uit!
Odeke Kwantes
Odeke Kwantes
Fijn product
Lees verder
Fijn product. Weinig nodig. Beschermt lang en er zit geen alcohol in. Dat vinden mijn handen heeeel fijn!
Previous
Next
"Ruim 20 jaar heb ik last van psoriasis, een vervelende chronische huidaandoening. Die uit zich in jeuk, huidschilfers en roodheid en er zijn momenten dat de huid ook branderig aanvoelt. Door het coronavirus was ik vaker mijn handen en gebruikte ik ook hygiënische gels, met als resultaat: een heftige psoriasisreactie op mijn handen (waar ik het nog nooit had gehad). Het was op een bepaald moment zo erg dat ik mijn handen niet meer kon wassen. Toen heb ik Sanifoam ontdekt en wat bleek…? Mijn psoriasis is weg sinds ik Sanifoam gebruik! Ik smeer het ook op andere plekken waar ik psoriasis heb en merk dat het een enorm effect heeft. Vanaf nu mag dit product niet meer ontbreken in mijn huis!"
Roos Griffioen Guidi

Bestel Sanifoam direct

Wil jij jezelf en anderen beschermen tegen ziektes? Op een veilige en effectieve manier? Bekijk direct het aanbod van Sanifoam in onze webshop.

Of lees meer over de mogelijkheden van Sanifoam voor de zakelijke markt.