Over Sanifoam

Over Sanifoam

Veilig tegen virussen, veilig voor je huid

Gezondheid is een groot goed. Iedereen wil gezond zijn én blijven. Daarom is het belangrijk om jezelf en anderen te beschermen. Het liefst op een bewezen effectieve manier. Zonder irritaties, droge handen of nare stoffen. En mét een langdurige bescherming. Daarom is er Sanifoam: hét veilige en fijne desinfectieschuim zonder alcohol. Handzaam, zuinig in gebruik en bewezen 6 uur beschermend tegen bacteriën, virussen en schimmels.

Onze missie

Mensen op een veilige manier beschermen tegen ziektes – dat is onze missie. Virussen, bacteriën en schimmels verspreiden zich razendsnel. Van hand op hand, via voedsel en via objecten. De verspreiding van virussen als COVID-19, SARS-CoV-2 en MERS tegengaan, begint bij goede desinfectie. Daarom bieden wij veilige producten die jouw gezondheid én die van anderen beschermen.

Sanifoam is hét nieuwe product voor desinfectie. Uniek doordat het dubbele veiligheid biedt. Veiligheid door middel van een bewezen beschermend product (tot wel 6 uur). En veiligheid doordat Sanifoam veilig in gebruik is. Zodat jij gezond bent en blijft. En dat met een product waar je bewezen op kunt vertrouwen. Met enkel stoffen die fijn aanvoelen voor de huid en die veilig zijn voor mensen, dieren en voedsel.

Sanifoam is dubbel veilig: tegen virussen én voor je huid.

Over Sanifoam

Het idee van Sanifoam is ontstaan tijdens de eerste coronagolf. Het COVID-19-virus legde onze samenleving plat. Wij – Enno, Jos, Patrick en Gertjan wilden mensen bescherming bieden tegen het virus. Op een veilige manier. Door een veilig product te ontwikkelen dat werkt tegen virussen, bacteriën en schimmels, en dat alleen goede stoffen bevat. Geen alcohol, wel huidvriendelijke werkzame stoffen die enkel goeddoen voor de huid.

Veel desinfectiegels en -vloeistoffen bevatten alcohol. Dat zorgt voor nare irritaties aan de huid. Ook kan alcohol gevaarlijk zijn voor kinderen of bij contact met voedsel. Zo doen die middelen uiteindelijk geen recht aan je gezondheid. Niet wat je wilt! Bovendien zijn die flesjes al snel leeg – en dus belastend voor het milieu. Dat kon en moest anders, vonden wij.

Daarom is er Sanifoam: een alcoholvrij desinfectieschuim met alleen maar goede stoffen. Voor jou als gebruiker én voor het milieu. Het schuim is gebleken zo’n vijf keer zuiniger in gebruik dan andere desinfectiemiddelen. Dankzij het biologisch afbreekbare flesje is het ook nog beter voor het milieu.

Bescherm jouw gezondheid én die van anderen.

Bewezen effectief tegen COVID-19

Om jou zo goed mogelijk te kunnen beschermen, zijn de producten van Sanifoam uitgebreid getest door een onafhankelijk laboratorium. Sanifoam werkt bewezen binnen 30 seconden na aanbrengen. Uit tests blijkt dat je dankzij Sanifoam goed beschermd bent tegen bacteriën, virussen en schimmels – zelfs na 6 uur. Het desinfectieschuim is gecertificeerd voor consumentengebruik volgens de Europese labels EN 14476:2013 en A2:2019. Ook beschikt het over een COVID-19-certificaat. Een product om op te vertrouwen dus!

Waarom kiezen voor Sanifoam?

  • Desinfecterend middel zonder alcohol

  • Tot 6 uur bescherming tegen bacteriën, virussen en schimmels

  • Werkt binnen 30 seconden na aanbrengen

  • Gecertificeerd voor consumentengebruik

  • Tot 5x duurzamer in gebruik dan gel of vloeistof

  • Kindvriendelijk en voedselveilig

  • Biologisch afbreekbaar flesje

logo-vente-viande-halal-gros-marseille-2

Bestel je jouw Sanifoam-desinfectie vandaag nog? Dan heb je het morgen al in huis!

Sanifoam voor de zakelijke markt

Voor jouw klanten en medewerkers wil je alleen de allerbeste bescherming. Zeker als het om hun gezondheid gaat. Daarvoor zit je met Sanifoam goed. Sanifoam is het beste product tegen virussen én volledig veilig. Te gebruiken voor het desinfecteren van handen én objecten. Gecertificeerd voor gebruik in de zorg en bewezen effectief tegen COVID-19.

Bestel nu de producten van Sanifoam voor jouw organisatie. Mét een mooie bulkkorting. Om door te verkopen met een aantrekkelijke marge, om te gebruiken als desinfectie in jouw organisatie of om cadeau te geven aan klanten. Bekijk ons aanbod of mail naar info@sanifoam.nl voor meer informatie.