Zakelijk

Sani+foam

Bulkkorting voor winkeliers en zorgsector

Sani+foam is een innovatief desinfecterend middel zonder alcohol die de huid zonder irritatie beter, veiliger en langer beschermd. 

  • Huidvriendelijk, geen irritatie en droogt de huid niet uit

  • Preventief 6 uur beschermd tegen bacteriën en virussen.

  • Uitstekende marge voor resellers

  • Halal gecertificeerd

Over Sani+foam

Sani+foam Sensitive is een alcoholvrije handreiniger die de huid beschermt zonder dat u huidreacties krijgt, zoals bij het gebruik van een handreiniger gemaakt met alcohol.

Omdat in de Sani+foam Sensitive flacon geconcentreerd schuim zit beschermd deze in dertig seconden tot zes uur lang tegen bacteriën en virussen. Zodoende is Sani+foam een duurzame en veilige bescherming tegen besmetting met bijvoorbeeld het coronavirus COVID-19 of SARS-CoV-2 en MERS.

Sani+foam® is een geregistreerd handelsmerk, gedeponeerd onder diverse CE en EN nummers waaronder 12791 en EN 14476:2013.

Vraag meer informatie aan

Zoekt u naar een betere desinfecterend middel voor uw personeel? Of wilt u uw assortiment voor uw klanten uit te breiden met de Sani+foam Sensitive alcoholvrije handreiniger? We geven u graag vrijblijvend meer informatie over de werking van Sani+foam en de inkoopprijzen via e-mail of telefoon.