Zakelijk

De nieuwste innovatie in desinfectie

Met bulkkorting voor winkeliers en zorgsector

Sanifoam is dé nieuwe innovatie op het gebied van desinfectie. Dit alcoholvrije desinfectieschuim is vriendelijk voor de huid en veilig tegen virussen. Het biedt tot wel 6 uur de beste bescherming tegen virussen en bacteriën. Ook tegen COVID-19.

  • Desinfectie zonder alcohol

  • Tot 6 uur bescherming tegen bacteriën, virussen en schimmels

  • 100% huidvriendelijk en voedselveilig

Andere belangrijke pluspunten:

  • Bewezen effectief tegen COVID-19

  • Gecertificeerd voor consumentengebruik

  • Tot 5x zuiniger in gebruik dan gel of vloeistof

  • Uitstekende verkoopmarge

logo-vente-viande-halal-gros-marseille-2

Over Sanifoam

Sanifoam is een alcoholvrij desinfectiemiddel dat je beschermt tegen virussen en bacteriën én dat de huid beschermt tegen huidreacties. Dat maakt Sanifoam een fijner middel dan veel handreinigers op alcoholbasis. Bovendien is Sanifoam veilig voor de voedselverwerkende industrie.

Het geconcentreerde schuim in de handzame flesjes van Sanifoam beschermt vanaf 30 seconden na aanbrengen tot 6 uur lang tegen bacteriën en virussen. Daarmee is Sanifoam een duurzame en veilige bescherming tegen besmetting met bijvoorbeeld COVID-19, SARS-CoV-2 en MERS.

Sanifoam® is een geregistreerd handelsmerk, gedeponeerd onder diverse CE- en EN-nummers, waaronder 12791 en EN 14476:2013.

Ultieme bescherming voor je klanten of personeel

Sanifoam biedt jouw medewerkers en klanten de beste bescherming voor hun gezondheid. Bewezen tot 6 uur effectief tegen bacteriën, virussen en schimmels. Een veilig idee op de werkplek of in je winkel of pand! Gebruik Sanifoam zowel voor de desinfectie van handen als van objecten. Ook in de voedselindustrie, want als alcoholvrije reiniger is Sanifoam voedselveilig en kindvriendelijk.

Het product verkopen met goede marges

Wil je Sanifoam met een interessante marge doorverkopen? Ook daarbij helpen we je graag. Er is veel vraag naar desinfectie. En dan specifiek naar een product dat zowel effectief als vriendelijk voor de huid is. Sanifoam is anders dan alcoholhoudende desinfectiegels en -vloeistoffen. Het is huidvriendelijk, duurzaam en veilig in gebruik. Een interessant product voor jouw (web)winkel dus. Wij bieden je graag een mooie bulkkorting, zodat jij de producten met uitstekende verkoopmarges kunt aanbieden.

Neem contact met ons op voor de inkoopprijzen en mogelijkheden voor bulkkorting.

Display doos

Display doos verkrijgbaar voor 24 stuks 30ml Hand Foam.

Met bulkkorting voor de zakelijke markt.

Hand-ontsmettingsmachine

De SaniSign hand-ontsmettingsmachine met 21,5 inchscherm is ideaal voor wie klanten ultieme hygiëne wil bieden én een boodschap wil overbrengen. Deze ontsmettingsmachine biedt namelijk ook ruimte voor een digitale boodschap. Denk aan een opvallende advertentie, een belangrijke aankondiging of instructies voor handhygiëne. Deze variant wordt geleverd met een stevige metalen behuizing.

Zo heb je enerzijds een effectieve machine voor desinfectie en anderzijds een mooie advertentiemogelijkheid. Twee vliegen in één klap!

Handontsmettingsmachine

Vraag meer informatie aan

Zoek je een uitstekende desinfectie voor je personeel of klanten? Of wil je je assortiment uitbreiden met een innovatief desinfectiemiddel dat interessante verkoopkansen biedt? We geven je graag vrijblijvend meer informatie over de werking van de producten en over onze prijzen.

Interesse? Vul het formulier in. Dan nemen we via e-mail of telefoon contact met je op.